Máte dotaz? Volejte 731 459 151

Tepelná čerpadla PZP Heating

Největší výrobce tepelných čerpadel u nás vyrábí špičková zeřízení s vysokou užitnou hodnotou.

Tepelná čerpadla PZP Heating

Nejvýznamnějším dodavatelem tepelných čerpadel pro naše projekty je již dlouhá léta největší výrobce tepelných čerpadel v České republice, společnost PZP Heating a.s.Společnost začala vyrábět tepelná čerpadla již v roce 1990 Jejich velmi kvalitní tepelná čerpadla jsou po celé evropě známa svou vysokou kvalitou zpracování, technickou dokonalostí a inovativními technologiemi. Tepelná čerpadla PZP jsou pravidelně oceňována na tématických veletrzích a to jak pro svou konstrukci a technická řešení, tak pro svůj design. 

tepelná čerpadla

Tepelná čerpadla PZP dodáváme svým klientům od roku 2013 a naše zkušenosti jsou prověřené stovkami montáží a reakcemi spokojených uživatelů. Důvod, proč při konzultacích s klienty vždy doporučujeme tato tepelná čerpadla jsou:

- Dokonalý výrobek - tepelná čerpadla PZP jsou špičkou v nabídce tepelných čerpadel na dnešním trhu. Použité materiály, dimenze jednotlivých      komponent, masivní konstrukce skříní, to vše je zárukou dokonalé funkčnosti těchto čerpadel.

- Dokonalé Know-How - neustálý vývoj, využití technických poznatků a neustálé vylepšování jednotlivých modelů.

- Provozně levná řešení - tepelná čerpadla PZP jsou velmi účinná a provozní náklady na vytápění jsou velmi nízké.

- Garantovaný servis - kvalita tepelných čerpadel PZP zaručuje to, že servisní zásahy jsou spíše vyjímečné. Pokud je však servis potřebný, reaguje výrobce velmi rychle. PZP provozuje servisní linku, na kterou se lze kdykoli obrátit. Čerpadla jsou připojována na internet a diagnostika probíhá on-line.

- Nízká hlučnost - tepelná čerpadla PZP jsou velmi tichá. Na trhu s tepelnými čerpadly budete jen těžko hledat konkurenta.

- Design - Navštivte některou z výstav a prohlédněte si některé s tepelných čerpadel PZP. PZP Heating a.s. klade velkou váhu na to, jak tepelná čerpadla vypadají. Těžko najdete tepelné čerpadlo s tak dokonale zpracovaným designem.

stránky výrobce: https://www.pzpheating.cz/

Tomáš Vlček
Tomáš Vlček jednatel, Enco-tepelná technika s.r.o.

V roce 2014 založil společnost Enco-tepelná technika, v rámci které nainstaloval více jak 500 tepelných čerpadel a bezpočet klimatizací. Pod vedením pana Vlčka se firma zaměřuje na prodej kvalitních zařízení a poskytování nadstandardní péče svým zákazníkům.

Článek byl publikován 1. 10. 2020, aktualizace 17. 1. 2024