Máte dotaz? Volejte 731 459 151

Klimatizace do bytu a rodinného domu

Řešení pro váš dům, byt či malou kancelář. Nástěnné jednotky v provedení monosplit, možné ovládání na dálku přes WiFi pomocí chytrého telefonu, čištění vzduchu a ultra tichý režim. Wind-Free jednotky s bezprůvanovém chlazením.

Klimatizace do bytu a rodinného domu

Monosplit systémy - efektivní řešení pro rychlou instalaci

Řešení pro váš dům, byt či malou kancelář. Nástěnné jednotky v provedení monosplit, možné ovládání na dálku přes WiFi pomocí chytrého telefonu, čištění vzduchu a ultra tichý režim. Wind-Free jednotky s bezprůvanovým chlazením.

Mezi vlajkové lodě domácích klimatizací Samsung patří nepochybně Samsung Wind-Free Ultra s režimem bezprůvanového chlazení, PM 2.5. filtrem používaným v čističkách vzduchu a ionizátorem. Jednotky mají v sobě zabudovaný WiFi modul pro ovládání na dálku pomocí chytrého telefonu, jsou ultra tiché a jejich design doslova vyrazí dech. Chladný vzduch distribuují skrze 21 000 mikrotovorů, takže nepocítíte žádný nepříjemný proud vzduchu a místnost bude dokonole vychlazená. Jednotky Wind-Free obsahují sadu filtrů běžně používaných n nejlepších čističkách vzduchu.

Za zmíňku taktéž stojí jednotka New Triangle s trojúhelníkovým inovativním designem, který zajišťuje efektivnější distribuci vzduchu a tak snižuje energetickou náročnost a provozní nákady. Jednotky New Triangle mají v sobě taktéž zabudovaný WiFi modul pro ovládání zařízení na dálku a ve své cenové kategorii nemá konkurenci. Taktéž osilní svým nevšedním designem.

Technologie Wind-Free od Samsungu

Wind-Free chlazení efektivně udržuje komfortní teplotu v místnosti bez nepříjemného průvanu chladného vzduchu. Chladný vzduch je jemně rozptylován přes 21 000 mikrootvorů v předním panelu jednotky. Nejdříve Wind-Free™ klimatizační jednotka vychladí místnost v rychlém chladícím módu. Jakmile dosáhne požadované teploty, můžete změnit režim na Wind-Free™ chlazení. Při režimu Wind-Free™ chlazení je chladný vzduch jemně rozptylován přes 21 000 mikrootvorů. Chladný vzduchu je distribuován s velmi nízkou rychlostí proudění vzduchu (0,15m/s) a přitom bez kolísání teploty - nedojde tedy ke vzniku nepříjemného průvanu a vy se budete cítit příjemně.

Technologie SmartThings od Samsungu

Samsung vyvinul mobilní aplikaci na platformách Android a iOS, která vám umožňuje na dálku ovládat vaše klimatizační zařízení, ať už jste kdekoliv. Aplikace SamsungSmartThings má mnoho rozšířených funkcí oproti klasickému ovladači jako je například týdení časování, to vám umožní nastavit si periodicky sepínání a ovládání zařízení, udržování teploty v daný moment po celý týden. Aplikace Samsung SmartThings je nástupcem aplikace Samsung Connect, má více funkcí nejen pro klimatizační zařízení, ale je možné připojit veškeré produkty pro domácnost od společnosti Samsung. Splňuje tak veškeré nároky pro jakoukoliv chytrou domácnost. Stáhnout ji můžete na Google Play nebo AppStore.

Tomáš Vlček
Tomáš Vlček jednatel, Enco-tepelná technika s.r.o.

V roce 2014 založil společnost Enco-tepelná technika, v rámci které nainstaloval více jak 500 tepelných čerpadel a bezpočet klimatizací. Pod vedením pana Vlčka se firma zaměřuje na prodej kvalitních zařízení a poskytování nadstandardní péče svým zákazníkům.

Článek byl publikován 4. 5. 2019, aktualizace 17. 1. 2024